6pack : Size matters.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Bij Six-Pack Packaging B.V. gaat het om verpakken en uitpakken! Zo leveren wij u een groot assortiment zakken uit voorraad. U heeft altijd de beschikking over een ruim assortiment standaard bags waarmee u flexibel kunt inspelen op situaties. Met name verpakkingen voor o.a. zand, grind, food producten, kunstmest, asbest en bouw- en sloopafval liggen standaard op voorraad.

Om u ervan te overtuigen dat we echte specialisten zijn in flexibele verpakkingen kunt u met ons stappenplan eenvoudig maar effectief uw eigen “custom-made” bag samenstellen. Hierbij is qua maten en uitvoeringen bijna al het denkbare mogelijk.

Denkt u ook eens aan de mogelijkheden van het bedrukken van uw bags. Niet alleen erg effectief als uitstraling in het verlengde van uw bedrijfspresentatie maar erg belangrijk voor het vermelden van belangrijke en cruciale informatie.

Six-Pack Packaging B.V. staat voor kwaliteitsproducten en diensten! Uiteraard worden onze verpakkingen aan strenge kwaliteitsinspecties onderworpen voor wij ze op de markt brengen. Indien gewenst kunnen wij op verzoek de zakken laten keuren en certificeren door onafhankelijke inspectie en certificeringsorganisaties over de hele wereld. Voor u de garantie voor ons de bevestiging van ons beleid!!

Klik hier en wij leiden u eenvoudig naar het eindproduct dat aan uw wensen verwachtingen voldoet.
 

Six-Pack Packaging B.V. | Driemanssteeweg 250 - 3084 CB Rotterdam | tel +31 (0)108209443 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl