6pack : Size matters.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Als onderdeel van de BEST Groep is Six-Pack Packaging B.V. een totaalleverancier van persoonlijke- en algemene beschermingsmiddelen (PBM's). Door de jarenlange ervaring in verschillende takken van de industrie hebben wij het leveringsprogramma optimaal vorm kunnen geven.

Wij hebben het assortiment samengesteld van hoogwaardige producten die voldoen aan de hedendaagse wet- en regelgeving en maatschappelijke normen. Daarnaast zijn draagcomfort, werkbaarheid en verwachtingen van de gebruikers minstens zo gewichtige criteria geweest bij het samenstellen van het assortiment.

Van A tot Z, of zoals wij zeggen van “top tot teen”, de totale bescherming van u en uw medewerkers kunt u aan ons toevertrouwen. Wij leveren o.a. helmen, gelaatsbescherming, adembescherming, werkkleding, schoeisel, handschoenen, regenkleding en nog veel meer.

Juist omdat het programma zo uitgebreid is en met zorg is samengesteld vergt het veel tijd om u nu een gespecificeerd overzicht te geven. Onze website wordt momenteel nog aangepast om u in de toekomst een totaaloverzicht te kunnen tonen. Tot die tijd kunt u door het aanklikken van de onderstaande button het door u gezochte product bekijken op de website van ons zusterbedrijf BEST B.V.

Voor een "maatpak" of advies op maat kunt u natuurlijk ook altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs. Wij tonen u graag ons assortiment in onze Safety Shop, maar we komen ook graag bij u langs om te bespreken hoe wij uw wensen kunnen omzetten in een veilige oplossing die de volledige bescherming van uw medewerkers garanderen.
 

Six-Pack Packaging B.V. | Driemanssteeweg 250 - 3084 CB Rotterdam | tel +31 (0)108209443 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl