6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Zakken

Zakken

Zakken vindt u bij Six-Pack Packaging.

Six-Pack Packaging B.V. heeft voor u verschillende soorten zakken beschikbaar. Deze zijn ideaal voor het vervoer van (bouw)materialen of afval. Wij zijn er zeker van dat u bij ons de zak kunt vinden die u zoekt.

In stappen naar de juiste zak
Wij hebben een stappenplan ontwikkeld wat u helpt bij het vinden van de juiste zak. Bij ons is van alles mogelijk wat betreft de grootte en de uitvoering van onze zakken. Het spreekt misschien voor zich dat wij ook ruim assortiment aan zakken standaard op voorraad beschikbaar hebben. U kunt deze gebruiken voor het vervoeren van onder meer zand, foodproducten, maar bijvoorbeeld ook voor asbest en bouw- en sloopafval.  Als u echter niet op zoek bent naar grote zakken, maar naar Persoonlijke- en Algemene Beschermingsmiddelen, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij hebben ook op dit gebied veel ervaring, waardoor wij u uitstekend kunnen voorzien van een beschermend ‘maatpak’.

Contact
Heeft u meer informatie nodig wat betreft onze zakken of over onze service? Neem dan snel contact op met ons:

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Antistatische kleding  6  Un bags  6  Puinzakken  6  Stofmasker  6  Bulk bag  6  Big bag afval.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl