6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Vlamvertragende kleding

Vlamvertragende kleding

Vlamvertragende kleding vindt u bij Six-Pack Packaging.

De Persoonlijke- en Algemene Beschermingsmiddelen (PBM’s) zoals vlamvertragende kleding van Six-Pack Packaging B.V. voldoet aan alle eisen. Maar ook voor allerlei verpakkingsmaterialen kunt u bij ons bedrijf uit Spijkenisse terecht.

Jarenlange kennis van zaken
Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende takken van de industrie. Zodoende hebben wij een compleet assortiment aan beschermende kleding samen kunnen stellen. Denk hierbij dus aan vlamvertragende kleding, maar ook helmen, schoeisel, handschoenen en adembescherming. Bij al onze producten zijn niet alleen de wet- en regelgeving in acht genomen, maar er is ook aandacht gegeven aan de verwachtingen van de klant, het draagcomfort en natuurlijk de werkbaarheid van onze PBM’s. Six-Pack Packaging B.V. heeft voor u ook een ruime keus aan big bags. Deze zakken kunt u gebruiken voor het opbergen en vervoeren van allerlei zaken zoals kunstmest, zand, grind of asbest.

Contact
Wij willen u graag verder adviseren op het gebied van vlamvertragende kleding, of van onze andere PBM’s. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)181 626 626, per fax +31 (0)181 626 686, e-mail: info@big-bags.nl of ons contactformulier.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Puinzakken  6  Stofmasker  6  Bulk bag  6  Big bag afval  6  Antistatische kleding  6  Big bag.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl