6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmaterialen vindt u bij Six-Pack Packaging.

Verpakkingsmaterialen leveren is Six-Pack Packaging B.V. op het lijf geschreven. Wij hebben zeer ruime ervaring met het leveren van FIBC's, oftewel big bags voor het vervoeren en opslaan van allerlei materialen.

Volledige zekerheid
Voor het vervoeren van grind, zand en andere zaken zijn de verpakkingsmaterialen van Six-Pack Packaging B.V. uitermate geschikt. Wij bieden onze big bags aan tegen marktconforme prijzen en bovendien zijn ze van zeer goede kwaliteit. Maar omdat wij ook weten dat u volledige zekerheid wilt, willen wij graag meewerken aan een externe kwaliteitscontrole van onze verpakkingsmaterialen. Dit geeft u de absolute zekerheid en het geeft ons de mogelijkheid om onze werkwijze en kwaliteit nogmaals te testen. Six-Pack Packaging B.V. is overigens niet alleen een bedrijf waar u terecht kunt voor verpakkingsmaterialen, maar ook voor Persoonlijke- en Algemene Beschermingsmiddelen. Deze PBM’s variëren van helmen en helmen tot antistatische of vlamvertragende kleding. Voor advies op maat kunt u bij onze adviseurs terecht.

Contact
Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over onze service of over onze verpakkingsmaterialen. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen op telefoonnummer +31 (0)181 626 626, een fax sturen naar +31 (0)181 626 686, e-mailen naar info@big-bags.nl of ons contactformulier invullen.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Stofmasker  6  Bulk bag  6  Big bag grind  6  Big bags  6  Big bag  6  Puinzakken.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl