6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Stofmasker

Stofmasker

Stofmasker vindt u bij Six-Pack Packaging.

Wij van Six-Pack Packaging B.V. hebben een uitgebreide lijn aan beschermingsmiddelen, zoals een stofmasker of veiligheidsschoenen. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zijn zo uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van PBM’s, de Persoonlijke- en Algemene Beschermingsmiddelen.

Veiligheid staat voorop
Al onze producten, zoals antistatische kleding, stofmaskers, handschoenen en helmen voldoen aan alle wettelijke eisen en maatschappelijke normen. U bent er dus zeker van dat u en uw personeel veilig aan de slag kunnen. Ook de werkbaarheid en het draagcomfort zijn dik in orde. Wij geven u graag meer informatie over onze service op het gebied van PBM’s. U kunt hiervoor een afspraak maken met een van onze adviseurs. Wij leveren behalve een stofmasker of andere veiligheidsproducten ook een grote variatie aan big bags. Deze zakken kunt u gebruiken voor het opslaan en het vervoer van (bouw)materialen. U kunt kiezen voor een standaardzak, maar ook een big bag samenstellen die volledig voldoet aan uw eisen.

Contact
Wilt u een stofmasker van Six-Pack Packaging B.V.? Of heeft u behoefte aan verder informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)181 626 626, faxnummer +31 (0)181 626 686, e-mailadres: info@big-bags.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Containerzakken  6  Big bag afval  6  Zakken  6  Big bags  6  Vlamvertragende kleding  6  Verpakkingsmaterialen.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl