6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Puinzakken

Puinzakken

Puinzakken vindt u bij Six-Pack Packaging.

Puinzakken, zakken voor de opslag van grind of kunstmest vindt u bij Six-Pack Packaging B.V. in Spijkenisse. Wij zijn een gerenommeerde onderneming die zich onderscheidt door mee te denken met de klant. Bovendien kunnen wij u ook voorzien van beschermende kleding.

Uitgebreide dienstverlening
Six-Pack Packaging B.V. levert verschillende big bags voor allerlei doeleinden. Een groot aantal zakken hebben wij standaard op voorraad, zoals puinzakken. U kunt er echter ook voor kiezen om uw puinzak helemaal zelf samen te stellen. Hierin onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Maar onze service stopt niet hier. Wat u van Six-Pack Packaging B.V. kunt verwachten hebben wij samengevat in zes pijlers: kwaliteit, flexibiliteit, service, zekerheid, deskundigheid en marktconforme tarieven. Dit geldt niet alleen voor onze big bags, maar zeer zeker ook voor onze PBM’s. Wij leveren al jarenlang allerlei beschermingsartikelen die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Bovendien is het draagcomfort ideaal, waardoor u er zeker van bent dat u veilig aan het werk kunt.

Contact
Wilt u meer informatie over onze puinzakken? Neem dan contact op met Six-Pack Packaging B.V. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)181 626 626, faxnummer +31 (0)181 626 686, info@big-bags.nl en ons contactformulier.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Asbestzakken  6  Stofmasker  6  Big bags zand  6  Zakken  6  Big bags  6  Big bag.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl