6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Big bags

Big bags

Big bags vindt u bij Six-Pack Packaging.

Big bags zijn bruikbaar voor onder meer de opslag en het vervoer van (bouw)materialen. Six-Pack Packaging B.V. voorziet u van big bags van zeer hoge kwaliteit en kunnen u door ons uitgekiende stappenplan uitstekend begeleiden.

Onderscheidend
Wij onderscheiden ons van onze concurrenten doordat wij u stap voor stap begeleiden bij de keuze van de juiste big bags. Bij ons is ongeveer alles mogelijk wat betreft de uitvoering van onze big bags. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam op de zak te laten drukken. Hoewel wij overtuigd zijn van onze producten begrijpen wij ook dat u met zekerheid wilt weten dat de big bags van topkwaliteit zijn. Daarom staan wij open voor externe controles. Maar niet alleen voor big bags kunt u bij ons terecht, maar ook voor persoonlijke en algemene beschermingsproducten (BPM’s).

Contact
Wilt u meer weten over Six-Pack Packaging B.V. of heeft u behoefte aan meer informatie over onze big bags? Neem dan snel contact op met ons via telefoonnummer +31 (0)181 626 626, fax +31 (0)181 626 686, e-mail: info@big-bags.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Un bags  6  Vlamvertragende kleding  6  Verpakkingsmaterialen  6  Bulk bag  6  Big bag afval  6  Zakken.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl