6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Containerzakken

Containerzakken

Containerzakken vindt u bij Six-Pack Packaging.

Six-Pack Packaging B.V. is de leverancier van onder andere containerzakken. Bij ons vindt u alles op het gebied van grote zakken voor opslag en vervoer van materialen, maar ook wat betreft beschermingsmiddelen, oftewel de PBM’s.

Grote veelzijdigheid
Onze containerzakken zijn voor vele materialen geschikt. U kunt er kunstmest in opslaan en vervoeren, maar wij hebben bijvoorbeeld ook zakken voor vervoer van asbest. Met onze deskundigheid kunnen wij u altijd van een uistekende big bag voorzien. Mocht het zo zijn dat u nog niet overtuigd bent van onze kwaliteitszakken, dan kunnen wij een externe en onafhankelijke keuring van bijvoorbeeld onze containerzakken laten uitvoeren. Zo geven wij u extra zekerheid. Deze zekerheid geven wij u ook op het gebied van onze beschermingsmiddelen zoals vlamvertragende kleding, regenkleding en helmen. Wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en kunnen u van A tot Z in beschermende kledij steken.

Contact
Wilt u meer informatie over Six-Pack Packaging B.V. of hebt u vragen over onze containerzakken? Neem dan snel contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)181 626 626, faxnummer +31 (0)181 626 686, info@big-bags.nl of vul ons digitale formulier in.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Bulk bag  6  Big bag afval  6  Antistatische kleding  6  Big bag  6  Puinzakken  6  Verpakkingsmaterialen.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl