6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Bulk bag

Bulk bag

Bulk bag vindt u bij Six-Pack Packaging.

Een bulk bag is bij Six-Pack Packaging B.V. in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wij leveren producten die voldoen aan alle kwaliteitseisen en zullen u stap voor stap helpen bij het vinden van de juiste big bag.

Specialisatie
Six-Pack Packaging B.V. is een gespecialiseerde onderneming die flexibele verpakkingsmaterialen levert. Wij hebben altijd een groot aantal bulk bags op voorraad. Deze zakken kunt u gebruiken voor het vervoer en/of opslaan van allerlei materialen. Dit varieert van foodartikelen tot zand en grind. Om onze deskundigheid te tonen hebben wij een stappenplan ontwikkeld wat u snel en gemakkelijk brengt tot een custom made bulk bag op maat. U kunt een grote verscheidenheid aan maten opgeven en ook qua uitvoering is bij ons zeer veel mogelijk. Behalve voor een bulk bag kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan Persoonlijke- en Algemene Beschermingsmiddelen, de zogeheten PBM’s. Wij geven u via onze adviseurs graag advies op maat hierover.

Contact
Heeft u nog vragen aan ons? Of heeft u interesse in een bulk bag van Six-Pack Packaging B.V.? Neem dan contact met ons op:

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Big bags zand  6  Zakken  6  Big bags  6  Big bag  6  Asbestzakken  6  Containerzakken.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl