6pack : Big-bags, verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen.
WIE ZIJN WIJ  6  PBM's  6  VERPAKKINGSMATERIALEN  6  CONTACT  
 
Big bag

Big bag

Big bag vindt u bij Six-Pack Packaging.

Voor een big bag moet u bij Six-Pack Packaging B.V. zijn. Wij leveren diensten op maat en onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Bovendien staan wij ook open voor een kwaliteitskeuring van onze zakken. Wij denken graag met u mee.

Uitgebreide service
In een aantal stappen kunt u voor uw bedrijf de juiste big bag uitkiezen. Wij begeleiden u naar de allerhoogste kwaliteit qua zakken. U kunt een big bag gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals het vervoeren en opslaan van hout, zand en kunstmest. Dergelijke big bags liggen bij ons standaard op voorraad. Zoals gezegd kunt u door een stappenplan ook uw eigen big bag samenstellen. Bij ons is veel mogelijk wat betreft maten en uitvoering. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw bedrijfslogo of -naam op de zak te laten drukken. U kunt bij ons niet alleen voor grote zakken terecht, maar ook voor allerlei producten op het gebied van bescherming, de zogeheten PBM’s.

Contact
Wij kunnen u van meer informatie voorzien als u nog vragen heeft over onze service of interesse heeft in een big bag. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)181 626 626, per e-mail: info@big-bags.nl, per fax +31 (0)181 626 686 en door middel van ons contactformulier.

Interesse in onze producten? Bekijk onze verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen of neem contact met ons op.

Wij zijn leverancier van o.a.:
Vlamvertragende kleding  6  Asbestzakken  6  Containerzakken  6  Big bag afval  6  Zakken  6  Big bags.

 

Six-Pack Packaging B.V. | Laanweg 8 - 3208 LC Spijkenisse | tel +31 (0)181 626 626 | fax +31 (0)181 626 686 | e-mail info@big-bags.nl